szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Elfoglaltságom oka

2017. április 20. - Ivett0502

Először is ismét elnézést kell kérnem az olvasóimtól, mert bizony elég régen írtam bejegyzést utoljára. De higgyétek el, meg van ennek is az oka, amit most röviden el is mesélek.

Sikerült családi házat vásárolnunk! :)

Aki vett már lakást, házat stb. az tudja mikkel jár együtt és milyen procedúrákon kell végigmenni. Na most ezt képzeljétek el gyerekkel úgy hogy nincs segítséged.

Az ügyvédi irodát a drágám hason csúszva, fehér bodyban vaxolta fényesre azalatt a 2 óra hossza alatt amit ott kellett töltenünk. Persze volt még tollak kipakolása és a magunkkal vitt narancs szétdobálása is. Én már azt hittem soha nem végzünk.  :)

A bank ennél még jobb volt. Ott lépcsőztünk, szóró lapoztunk, lefoglaltunk egy pár banki alkalmazottat hogy ne unatkozzanak. :)

Persze akkor abban a helyzetben nem volt vicces,de így utólag nagyon jót nevetek a dolgon. A lényeg hogy most már sínen vagyunk, és ha minden igaz akkor május végén költözünk. Na persze semmi porcikám nem kívánja és még fogalmunk sincs hogyan oldjuk majd meg. 

Néha rám tör hogy nagyon fog hiányozni a kis lakásunk, mert hát én az a típusú ember vagyok aki szereti a kis megszokott dolgait. 

Természetesen addig is megpróbálok gyakrabban írni nektek, mert van miről. Sőt, még elmaradásom is van terméktesztekről. De igyekszek. :)

Ivett

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr912440183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása