szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Az év első Pure by Pixi csomagja

2016. február 10. - Ivett0502

Akik még nem hallottak a Pixi Box-ról, azoknak röviden leírom. :)

Ez egy meglepetés csomag küldő szolgálat. A pixibox.hu weboldalon bővebben elolvashatjátok. Röviden: meglepi kozmetikai csomagokat lehet tőlük rendelni. Azért meglepi, mert nem tudod mi lesz a dobozodba. A cég csak a márkákat árulja el előre, hogy az aktuális dobozban, melyik márkától lesznek a termékek. 

3 féle dobozuk van: a Pixi Box-ban parfümériában megvásárolható úgymond "luxus" kozmetikumok szoktak lapulni. A Pure by Pixi dobozban natúr kozmetikumok illetve januártól az egészséges életmóddal kapcsolatos termékek lapulnak, illetve a Pixi Bag, amiben drogériában megvásárolható termékek szoktak lenni.

Múlt héten a natúr dobozt lehetett megrendelni 4790 Ft-ért. Lássuk hogy hogy is néz ki ez a doboz és mi volt benne. :)

ivett_telo_640.jpg

És amikor kibontod:

ivett_telo_641.jpg

ivett_telo_642.jpg

ivett_telo_643.jpg

Amint látjátok elsőnek egy kártya lapul benne. Ez mindig benne van a dobozokban. Ezekre a kártyákra írják rá hogy mi van a dobozban és hogy mire való.

Mennyünk akkor szépen sorba. :)

Elsőnek a Calena- Szimfónia Fürdő Teája lapult.

ivett_telo_645.jpg Cuki csajos a doboz és nagyon finom az illata. Ez egy bio körömvirág, hársfavirág,tengeri só és argánolajjal átitatott kakaóvaj keverék 100%-os pamut filterbe csomagolva.Testápoló és peeling egyben. Vagy bedobod a kádba vagy ha zuhanyzol akkor áttörlöd vele a tested. Többször felhasználható és a filter újra feltölthető bármivel. A Calena termékeit a naturangyal.hu weboldalon megtaláljátok.

Dizao Organics- Színezett Ajakápoló 

ivett_telo_646.jpg

Ez a termék 20 színben elérhető, nekem a 210-es Tulip árnyalat jött. A termék 90 %-ban bio összetevőkből áll. A színeket pedig gyümölcsök és zöldségek biztosítják. Ezt a márkát a naturalskin.hu weboldalon találjátok.

Dr. Kelen Reforma 3D Karcsúsító Lotion

ivett_telo_647.jpg

Formálja alakod a természetes zöld kávé kivonat és bio rozmaring erejével. Hidratál, feszesít, antioxidáns, anti-aging sejtvédő hatású. Hypoallergén, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz. Ezt a márkát nagyobb Tesco-ba,  Rossmannba,  és fodrászkellékesekben is megtalálhatjátok.

Coconutoil Cosmetics- Körömápoló olaj

ivett_telo_648.jpg

Érzékeny bőrre, repedezett, gombára hajlamos körmökre. Organikus, ehető minőségű összetevőkből. A márka DM üzletekben található illetve a coconutoilcosmetics.com weboldalon.

Aromax Pattanás kezelő oldat 

ivett_telo_649.jpg

Segít enyhíteni a pattanások okozta fájdalmat és szabályozza  a faggyúmirigyek működését. A márka Rossmann üzletekbe illetve az aromax.hu weboldalon megtalálhatóak.

Damona Zöld kávé tabletta

ivett_telo_650.jpg

Erről a termékről nem írnak valami sokat. Konkrétan nem tudom mire való és azt sem hogy hol lehet megvásárolni. Ez minden esetre érdekes.

 

Ez volt az idei első beauty doboz. Érkezek majd bővebb leírással ha kipróbáltam a termékeket. :)

Szép napot mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr358379348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása