szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Lucky Box 1.

2020. július 23. - Ivett0502

Régebben nagyon nagy Pixibox rajongó voltam. Ez egy meglepetés doboz nőknek kozmetikumokkal. De sajnos szerintem már elég drága lett, így jó ideje nem rendeltem.

Aztán egyik nap feldobta a Facebook nekem hogy van egy új dobozuk, a Lucky Box. Gondoltam lássuk, és ha király akkor minden hónapban meglepem egyel magam. Meg is rendeltem. 

A Lucky Boxról azt kell tudni hogy mindig 3999.- Ft-ba kerül és nincs két egyforma doboz. 5-6 db kozmetikumot tartalmaz és gyakorlatilag bármikor bármennyit lehet rendelni belőle. Na de lássuk az első ilyen dobozomat. :)

98599748_701518210673094_5337396824137269248_n.jpg

97391220_630152720906727_7135887256618795008_n.jpg

Dove Go Fresh körtés dezodor: ez egy utazó méretű, körte illatú dezodor. Nem volt vele gondom, egyedül az illata nekem túl émelyítő. 

Revuele Peel Off Glitter Mask: nem nagyon szeretem a géles, lehúzható maszkokat, de ha már ez landolt a dobozomba hát tettem vele egy próbát. Sűrű, kék csillámporral telerakott gél, kellemes illattal. A csillámpornak szerintem csak díszítő funkciója van. Ha megfelelő vastagságban kenjük fel, akkor nem fáj amikor lehúzzuk. Érdekes de nagyon kellemes, hidratált bőr marad utána és egyáltalán nem szárít. Remekül lekapja az elhalt hámsejteket, így egyfajta bőrradírként is funkcionál. Azt kell mondjam nagyon megkedveltem, viszont csak a T vonalban használom.

Apivita kézkrém: ez egy méhpempős kézkrém. Kellemes illata van, érdekes hogy egyáltalán nem mézes jellegű. Nem egy vaskos kézkrém, inkább a könnyebb de gyorsan beszívódó verzió. A nap bármely szakaszában felkenhető mert nem hagy réteget maga után.

Revalid utazó szett: a szett tartalmazott egy sampont, egy balzsamot és egy maszkot. Nekem annyira bevált hogy tervezem megvenni a rendes kiszerelést is. A hajam nem zsírosodott úgy és a száraz részek pedig hidratáltabbak lettek. Szerintem a hajhullásomat is mérsékelte, szóval tuti veszek nagyot belőlük.

Collistar narancsbőr elleni krémzselé:  ez egy hűsítő zselé. Nagy melegbe kellemes volt használni, mert hűsített rendesen. De mivel ez csak egy kis tasak volt, azt nem tudom megmondani hogy a narancsbőrrel kezd e valamit.

Versace Pour Femme Dylan Blue parfüm: ez a legcukibb dolog amit valaha láttam. Egy aprócska parfümös üveg, nem szórófejes hanem újjal felvivős. Fűszeres de mégis citrusos illat. Rajtam meg aztán teljesen kicitrusosodik. Elhasználgatom mert nem rossz illat, de nem az a woouu.

 Ezek voltak az első dobozba amit rendeltem és nekem nagyon tetszik. Új dolgokat próbálhattam ki és a meglepetés ereje is nagyon jó.:)

Próbáljátok ki ti is. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3716044552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása