szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Az új házunk

2017. július 11. - Ivett0502

Úgy gondolom, épp itt az ideje hogy írjak nektek, hiszen már 1 hónapja hogy beköltöztünk az új házunkba. A költözésről annyit hogy nagyon elfáradtunk! Nagyon nem bánom, hogy már túl vagyunk rajta és nagyon köszönöm a családomnak és a barátainknak hogy ennyit segítettek! Nélkülük nem ment volna!

 

6d8ece22-s.jpg

 

Na de mi történt azóta? Hát.. a nappalink még mindig nincs kész, de talán már a hétvégén sikerül befejezni. Pont ezért fullon van a garázsunk még cuccal. Persze vannak olyan dolgok amiket még mindig nem találok, mert kb a föld nyelte el őket. :) Amitől rettegtem, az ugye az volt, hogy a gyerek hogy viseli majd a környezetváltozást. Örömmel jelentem, ő volt az első aki megszokta az új helyet. 3 napja voltunk itt, amikor a saját szobájába vittem éjszaka, és azóta is gond nélkül ott alszik és ami fontos, hogy végig alussza az éjszakát. Imádja hogy itt van tere, meg hogy az udvaron is rohangálhat gond nélkül, így jobban le is fárad. De a leges legfurcsább az volt, hogy azt hittem, hiányozni  fog a lakás.... de nem. Gyakorlatilag eszembe sem jut. Olyan érzés, mintha lezárult volna egy korszak az életünkben. Amit még szoknunk kell, hogy nincs minden 2 lépésre. Ez szervezést igényel, de kezdünk belerázódni. Szóval nagyon nem bántuk meg, és alaptalan volt a félelmünk is. Aki hasonló cipőbe jár, azoknak kitartást! Megéri a változás!

Ivett

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4012658145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása