szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Blue Berry-nél jártam

2016. augusztus 10. - Ivett0502

A Blue Berry megalkotója Illés Virág, meghívott a pesti üzletébe (itt), ami kedden és csütörtökön rendes boltként üzemel. A többi napokon az eladótér mögött folyik a gyártás és innen indítják útnak a webshopban vásárolt termékeket. Virág egy csinos, határozott és elég távolságtartó hölgy. Sajnos volt rossz tapasztalata bloggerekkel, így köszönöm neki, hogy nyitott felém. Először csak szappanokat főzött otthon, amit egyre több ismerőse és rokona is használni kezdett. Aztán szép lassan kinőtte magát és megnyitotta webshopját (itt).

Termékei között megtalálhatóak az illóolajok, szappanok, folyékony szappanok, ajakápolók és nemrég debütált a kézkréme, testápolója és a krémdeoja. Megtalálható még nála a Yoso márkanévre hallgató, otthoni kozmetikai arctisztítók, szempilla göndörítő toll és elemes borotva toll. Ezekről bővebben itt. Kizárólagos magyarországi forgalmazója a francia bio sminknek, a Zao-nak.

Én a levendula illóolaját, kecsketejes szappanját és a levendula-teafa-rózsa illatú folyékony szappanját próbálhattam ki.

20160709_133200.jpg

Az illóolaj ( 10 ml/ 1190 Ft)  olyan "benne van az anyag" típus. Sajnos hamar leteszteltem, mert anyukámnak migrénje volt és már semmi sem segített. Akkor eszembe jutott, hogy van egy kis körömvirág balzsamom, amihez cseppentettem az illóolajból és átmasszíroztam vele anya arcát, homlokát, halántékát. Egy pár perc múlva alább is hagyott a fejfájása. Egy kávéskanálnyi balzsamhoz tettem 1 cseppet és nagyon intenzív volt az illata. Szerintem párologtatáshoz sem kell sok, illetve saját készítésű termékek illatosításához sem. Az illóolajat megvásárolhatjátok itt.

A folyékony szappan egy egyszerű műanyag  flakont kapott. Színre mézszínű, állagra folyékonyabb mint egy hagyományos tusfürdő. Inkább egy olajtusfürdőre hasonlít. Illatra először a teafát érzem, aztán a levendulát nagyon enyhén. A rózsát egyáltalán nem. Fürdéskor azt tapasztaltam, hogy egy kicsit jobban habzik mint egy natúr szappan, de kevésbé mint egy átlag tusfürdő. Emiatt többet is kell belőle használni. Lemosáskor lesz az a fura tapadós érzés a bőrön, de pár másodperc múlva megszűnik. A zuhany alól kilépve az a nagyon tiszta érzete van az embernek és nagyon natúr illata. A tesómnak emiatt nem tetszett. Azt mondta neki nagyon erős. Anyukám pont az ellentétét mondta. Neki lehetett volna intenzívebb. Egyikőnknek sem volt szüksége testápolóra a használata után. Anyukám elkezdte arclemosóként is használni, és pár nap után, az extrán érzékeny, rozáceás bőre elkezdett megnyugodni és a pirosság alábbhagyott. Ez a termék több illatban és illatmentesben is létezik. Összességében ha csak arclemosáshoz használja az ember, akkor nagyon megéri az árát, mert 200 ml-t kapunk 1790 Ft-ért. Viszont ha minden nap ezzel fürdünk, akkor egy kicsit sokallom. Szerintem egy natúr szappan tovább tart és olcsóbb is. Itt igazából az állagot fizeti meg az ember. De ettől függetlenül ez egy remek termék és bátran ajánlom mindenkinek. Megvásárolhatjátok itt.

 A szappan nagyon jó krémes. Az illata nagyon finom, ahogy a kecsketej keveredik a levendula illatával. A különlegessége hogy itt tényleg kecsketejet használtak és nem a por formáját, mint sok más szappanba. Viszonylag jól habzik és finom, bársonyos bőrt hagy maga után. Úgy vettem észre hogy átlagosan is fogy. Ez a termék is több változatban létezik. 90g-ot kapunk 1250 Ft-ért. Összességében ez a termék is nagyon tetszett és bátran ajánlom. Megvásárolhatjátok itt.

Ezek lettek volna a Blue Berry termékei, amik közül van még amit szeretnék kipróbálni.

Ivett

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr418880342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása