szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

HappySkin babacsomag

2016. június 28. - Ivett0502

Nagy örömömre szolgál, hogy bemutathatom nektek ezt a kis babáknak való csomagot. Ugyanis ez az első olyan termékcsaládom és márkám, akik megtiszteltek azzal hogy tesztelésre elküldték számomra ezeket a termékeket.

Mint azt tudjátok, Norina születése óta, nagyot fordult velem a világ. Amúgy is, de kozmetikai szempontból is. Szívesebben használok natúr illetve bio kozmetikumokat. Norina bőrére mást nem is vagyok hajlandó. :) Nagyon örültem tehát ennek a kis csomagnak. Több szempontból is abszolút befutó a HappySkin számomra. 

Első sorban magyar termékekről van szó. Ez már a kezdő plusz pont nekem. Ráadásul natúr is. Még egy plusz pont. És nem mellesleg hihetetlen kedvesek és közvetlenek.

sam_0803_2.jpg A csomag amit kaptam tartalmaz egy popsikrémet, egy fürdetőt és egy csomag nedves törlőkendőt. Ezen felül egy névre szóló 20%-os kupont.Tuti fel fogom használni, pláne hogy egész nyáron minden 3000 Ft feletti rendelést ingyen szállítanak ki. :)

Jöjjenek a termékek. :)

Első benyomásom nagyon pozitív. Eltalálták szerintem a csomagolás dizájnját. Letisztult fehér tégelyek és semmi csicsa. Abszolút súgalja a natúr vért. Számomra legalább is. A termékek címkéin helyes állatfigurák vannak, és ami nagyon cuki, hogy kaptak egy-egy fantázia nevet a rajtuk szereplő figurák után.

20160627_151344.jpg

20160627_151416.jpg

A kedvencem a 3 termék közül, a popsikrém, ami az "ALIGÁTOR" nevet viseli. Elég nagy kiszerelés, mert 100 ml-t kapunk 2290 Ft-ért. Abszolút nem tartom drágának, pláne hogy kibontás után egy nagyon finom, könnyű, fehér krémet találtam a tégelybe. Nagyon kevés kell belőle, szóval ez a mennyiség hónapokig kitart. Norinának most hogy fogzik és erősen nyáladzik, elég piros a popója, plusz mivel elég hurkás baba, ebbe a nagy melegbe, beizzadnak a kis hajlatai.  Ez a krém megnyugtatta a kis érzékeny bőrét. Imádom hogy illatmentes és olyan finom natúr illata van. Nem az a mű, hanem az a natúr szappan illat. Az összetételét tekintve sincs benne kivetni való. Parabén, GMO ( vagyis genetikailag módosított élőlény), szintetikus színezék és illatanyag mentes és vegán ( vagyis nem tartalmaz állati eredetű termékeket). Az INCI elején már ott van a levendula víz, ami bőrnyugtató. A makadámdió olaj, a shea vaj és a méhviasz bőrtápláló, a körömvirág kivonat pedig gyulladás csökkentő. Ezen felül lágy tartósítószereket kapott a krém, mint például az E vitamin, illetve cink-oxidot sűrítő anyagként.Ennek az egésznek a pH-ját tejsavval állították be, ami még azon felül hogy egy gyengéd hámlasztó, remek hidratáló is. Azt hiszem tehát hogy ez a termék tényleg kifogástalan és ezt még tudom fokozni azzal hogy mindez egy kézzel készült natúr kozmetikum, úgy ahogy az összes HappySkin termék. Gondolom már rájöttetek hogy ezt a terméket csak ajánlani tudom és jó magam is újravásárolom ha elfogy.

Ide kattintva megvásárolhatjátok a popsikrémet.


20160627_151708.jpg

 Térjünk át a következő termékre, a "BÉKA" fürdető habra. Ezt a terméket egy habosító flakonba tették, nem véletlenül. Annyira természetesek az összetevői, hogy szinte egyáltalán nem habzik. Ezt próbálták megoldani a flakonnal. Megmondom őszintén hogy nem csak Norinát fürdettem meg vele, hanem jómagamat is. Körülbelül annyira habzik mint egy natúr szappan. Nekem ez nem volt probléma, mert szappanokkal fürdök egy ideje. Viszont Nonot már nehezebb volt vele fürdetnem. Talán azért mert még kicsi, és nem tud egyedül ülni még. Nehéz úgy fürdetni hogy nyomjam a habot, de közben fogjam a gyereket is. Talán a csomagolás miatt, azt mondom hogy ezt nagyobb gyerekeknek ajánlanám. Az ára nem tudom hogy mennyire baráti, 150 ml-et kapunk 2990 Ft-ért. A kicsiknek szerintem kitart mondjuk egy hónapig. De abszolút pozitív, hogy ez a termék is, parabén, SLS, GMO, illatanyag és színezék mentes. Az INCI alapján hasonló a popsikrémhez. Itt is a levendulavíz a domináns. Ezen felül vízmegkötő és bőrpuhító anyagokat tartalmaz, mint a panthenol. Nyugtató és tápláló hatóanyagokat, mint a körömvirágvíz és az édes mandula olaj. A habzásért kókusz tenzidek felelnek. A tartósítás itt is lágy ( E vitamin), és a pH-t szintén tejsavval szabályozták. Összességében a termékért oda vagyok, a csomagolásért már annyira nem, de ezt is egyértelműen csak ajánlani tudom.

Ide kattintva megvásárolhatjátok a fürdető habot.

20160627_151555.jpg

És jöjjön az utolsó termék, (de nem utolsó sorban) az "OKAPI" nedves törlőkendő körömvirág kivonattal érzékeny bőrre. Nos, az "okapi" nem tudom milyen állat,de egy zebrára hasonlít. Hagyományos popsitörlő csomagolás, amit személy szerint egyetlen egy dolog miatt nem szeretek. Mire a kendők végéhez érsz, már nem nagyon tudod visszazárni a ragasztós fület. Számomra praktikusabbak azok a csomagolások, ahol egy visszapattinthatós műanyag van. Azzal tuti nem száradnak ki a kendők. Egyébként 72 db kendőt tartalmaz, 15x20 cm-es méretben 1490 Ft-ért. Nem tartom drágának, mivel ez nem egy hagyományos popsitörlő, hanem ez egy univerzális kendő. Ugyan is ezzel az egész gyermeket át lehet törölni, akár a száját is. Kellemes natúr illattal rendelkezik, annak ellenére hogy mesterséges illatanyag mentes. Színezéket, alkoholt és parabéneket sem tartalmaz. Ezen felül pedig a kendők egyedülállóan lebomlóak. Úgy gondolom, talán ezért a funkciójáért, de bele lehet dobni a wc-be is őket. Abszolút plusz pont. A kendők nagyon jó vastagok, nem olyan kis vékony vackok, hogy egy pelenkázáshoz kell az egész csomag. INCI-jét tekintve a tisztító szerepet itt is egy kókusz tenzid végzi, a gyulladáscsökkentésért és a nyugtatásért a körömvirág kivonat és az allantoin a felelős. Abszolút befutó termék számomra, szintén csak ajánlani tudom és biztosan újraveszem.

Ide kattintva megvásárolhatjátok a törlőkendőt.

Remélem kellően kiveséztem nektek ezeket a termékeket.

Ha ki szeretnétek próbálni a HappySkin termékeit, akkor a happyskin.hu weboldalon megrendelhetitek őket.

Ivett 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr948847784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása