szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Baba termékek amik beváltak

2016. április 21. - Ivett0502

Mikor babát várunk, átértékelődik a nézőpontunk. Neki mindig mindenből a legjobbat akarjuk. De ez így van jól. :) Ebben a posztban a testápolási termékeket mutatom be, amik nagyon jó termékek és szeretjük. :)

Első körben jöjjenek a fürdetők.

Amikor Norina megszületett, a gyerekorvos által felírt, gyógyszertári fürdetővel fürdettünk. Abból mindig van itthon, ha esetleg nem figyelnék oda és kifogynánk a többiből. Igazából ez egy fehér, lágy krém, egy gyógyszertári alap, hatóanyag mentes krém. Egyáltalán nem habzik ami nem is baj. Azt mondom, hogy ha valaki nem teheti meg, hogy jó minőségű fürdetőt vásároljon, akkor ez tökéletes.

Kipróbáltuk a rossmannba kapható Babydream Extra szenzitív fürdető és sampont. Szép az összetevő listája, olcsó és kellemes is volt használni, de nekünk nem ez lett a kedvenc. Nono elég érzékeny bőrű és úgy vettem észre, hogy nem elég neki ez a fürdető, szárítja a kis bőrét. Viszont érdemes kipróbálni, mert 500 Ft körül van az ára és tényleg barátságos az összetevő lista.

Lett 2 nagy kedvencünk fürdető terén. Az egyik az Alverde baba fürdető és sampon. Dm-be lehet kapni, 500-1000 Ft között mozog, attól függően hogy akciós e. Kellemes natúr fürdető, szép összetevő listával és ez már nem szárította a kicsi bőrét. Ezt veszem ha elfogy a fürdető mert a másik nagy kedvencemet csak kozmetikus által tudom beszerezni vagy a webshopukon tudom megrendelni. Nem más mint a Biola egyik almárkájának a Natural Skin Care Gyermek és Baba Krémhabfürdője. Ez a favorit, és ha egyet kellene ajánlanom akkor az ő lenne. Magyar termék, natúr kozmetikum, és verhetetlen összetevő lista. A kicsi bőre ettől a legszebb és a legpuhább. Nem olcsó, mert a 250 ml 2400 Ft-ba kerül. De hát a kicsimtől nem sajnálom és nagyon sokáig elég. Aki megteheti, feltétlenül próbálja ki.


             
     alverde-baby-furdeto-es-sampon-bio-shea-vajjal-es-bio-kamillakivonattals-300-300.png              letoltes_2.jpg  1-79720.jpg                       

Csúcs szuper még, de ez már testápolásban, a Manna Ápoló Babaolaja. Ennél finomabb illatot el sem tudok képzelni. Az összetevői nagyon szépek, csak hát 50 ml és 2870 Ft. Nagyon drága ha egy felnőttnek nézzük de a kicsiknek a bőrére ha minden este használjuk egy hónapig elég. Magamat is szívesen kenegetném vele, de az én  "hab" testemre talán ha spórolnék 2 hetet kibírna. Fantasztikus ez az olaj. Szintén azt tudom mondani hogy aki megteheti próbálja ki.

72-apolo-babaolaj.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr368651366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása