szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Pupa 3 in 1 arckrém, sminklemosó,ajakápoló

2015. október 07. - Ivett0502

pupa-krem-viso-di-velluto.jpg

Kiszerelése és az ára úgy gondolom nagyon összhangban van. (150 ml, kb.3500 Ft) Állagra nagyon sűrű, először finom, púderes illatú, aztán már émelyítő. A csomagolás letisztult,  elegáns, csajos.

Nos, ez egy többfunkciós termék. Arckrémként, ajakápolóként és sminklemosóként lehet használni. Arckrémként próbáltam elsőnek de nem jött be. Egy idő után zsírosít amit az állagából ítélve gondolhattam volna, és olyan mintha egy réteget húzna a bőrömre, plusz nagyon erős az illata.

Próbálkoztam ajakápolóként de úgy sem jött be. Egyrészt mivel krém, furcsa a számat kenegetni vele. Pluszba nem olyan mint egy ajakápoló. Valahogy nem úgy viszonyul az ajak bőréhez. Könnyű véletlenül lenyalni, akkor borzalmas az íze. Ha sikerül nem piszkálni, akkor ilyen réteget húz az ember szájára, ami így elindul foszlani. Szóval ez a 2 funkció kapásból kilőve.

Sminklemosónak viszont egész jó. Szépen leszedi a sminket, anélkül hogy irritálna. Viszont mivel sűrű, kicsit macera a vattakorongra kinyomni, illetve miután leszedtük a sminket vele olyan zsíros érzetet hagy maga után, ezért nekem át kellett törölnöm az arcom vagy tonikkal vagy micellás vízzel. 

Összességében a 3 funkció csak 1, viszont ha ezt nézem akkor ennyi pénzért van sokkal jobb sminklemosó is. Ha ki szeretnétek próbálni, akkor Pupa üzletekben tudjátok megvásárolni. Győrben ilyen üzlet az Árkádban található.

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr257929824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása