szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Szájápolás természetesen

2016. június 09. - Ivett0502

Mint azt tudjátok, nagyon rácuppantam a természetes kozmetikumokra. :) Nincs ez másképp a fogkrémekkel kapcsolatban sem.

Kipróbáltam 3 natúr kozmetikai fogkrémet. Mind a 3 magyar termék, legyünk rájuk büszkék. Kettő a Naturissimo márkát viseli, egy a Mannát. Jöjjön a véleményem. :)  

Naturissimo Teafaolajos fogkrém:

fogkrem.jpg

 

 

Elsőként ezt próbáltuk ki. Méretre 100 ml-es, úgy gondolom elég nagy. Árban azt hiszem 1300 Ft körül van. Szerintem abszolút megfizethető. Mikor kibontottuk feltűnt hogy egyáltalán nem mentolos, mivel nincs is benne, ezért a mentolra allergiások bátran választhatják. Abszolút a teafa olaj illata csapott meg. Állagra sokkal lágyabb mint a bolti forgalomban lévő fogkrémek. Nagyon minimálisan habzik, mivel SLS mentes. Fluorid és triclosan sincs benne. Először furcsa, mivel nem habzik, meg nem is mentolos, inkább olyan kesernyés a teafa olajtól. Viszont könnyű megszokni hogy ez más. Le kell szögeznem, mióta ezekkel a fogkrémekkel mosok fogat, azóta nem vérzik az ínyem. Bátran ajánlom azoknak akik nem tudnak mentolos fogkrémet használni.

 

 

Naturissimo Herbadent fogkrém:

7650_naturissimo_herbadent_fogkrem.jpg

 

Ez a fogkrém már sokkal jobban hasonlít a bolti forgalmi fogkrémekhez. Állagában,kiszerelésében, árban ugyan az mint az előző. Ugyanúgy SLS, fluorid és triclosan mentes. A  különbség annyi hogy ez más borsmentás nem teafa olajos. Azért nem olyan erős, mentolos mint a bolti fogkrémek. Ajánlom mindenkinek aki nem érzékeny a mentolra és aki váltani szeretne az egészsége érdekében.

 

 

Manna fodormentás és zsályás fogkrém: 

manna-fluoridmentes-fogkrem-fodormentaval-es-zsalyaval-222341-517.jpg

Ez a fogkrém mindenben más mint az előző kettő. Kiszerelésben 75 ml-es viszont ugyan úgy 1300 Ft körül van. Állagra tömörebb, ízre meg ilyen finom édeskés, enyhe mentás. Ízre talán ez a legjobb, viszont hamarabb fogy mit az előző kettő.Így ha anyagiakban gondolkodunk a Naturissimos fogkrémek jobban megérik az árukat. mellesleg ezt a terméket is szívből ajánlom,pláne ha szereti a Manna termékeit, akkor érdemes egy próbát tenni vele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr138794388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása