szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

Alverde Anti Aging Q10 szemkörnyékápoló szérum gojibogyóval

2015. november 20. - Ivett0502

q10augenserum_art.jpg

A szemkörnyékápoló használata nálam egy elfelejthetetlen dolog, mert mindig attól féltem meg félek, hogy a szemem így összeesik és nagyon ráncos lesz. Ezért kb. 14 éves korom óta kötelező kellék a szemkörnyékápoló.

Mióta babát várok, a natúr termékek felé húzok, ezért vettem meg ezt a krémet. Nagyon bejött a csomagolás, hogy nem beleturkálós tégelyben van, hanem pumpásban. Így nem kell belenyúlkálni és könnyebb bedobni a sminkes szütyőbe is. :) Állagra egy könnyű, fehér krém. Ami nem tetszett, hogy natúr kozmetikum létére, nagyon erős az illata. Egyébként gyorsan felszívódik, jól viseli a sminket. Jól hidratál, nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, színezéket és ásványi olaj alapú összetevőket.

Összességében bevált, mindenképpen érdemes kipróbálni, kortól függetlenül. Egyébként DM-be tudjátok beszerezni, 10 ml kb. 1500 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr668093928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása