szépség egészség baba-mama

Ivett világa

Ivett világa

HerbArting a babákért

2016. július 13. - Ivett0502

20160712_125122.jpg

Nemrég kaptam egy csomagot a magyar HerbArting márkától, aki kézzel készült natúr kozmetikumokat gyárt babáknak. A megalkotója Szabó-Vida Zsófia kertészmérnök, gyógynövény szakon végzett, és nemsokkal rá okleveles szappan és kence készítő lett. Az áttörést kislánya születése hozta meg, akkor döntötte el, hogy megalkotja ezeket a termékeket. Palettáján megtalálható a babafürdető, a popsikrém és a babatestápoló. Én mind a háromból kaptam egy próba kiszerelést, ami 20 ml-es patikai tégelyben érkezett, helyesen felmatricázva. Az eredeti csomagolás egyszerű, viszont újrahasznosítható műanyag flakonok, majdnem ugyan azzal a matricákkal, mint a próbakiszerelés. A dizájnra nem sokat költöttek, de szerintem nem is lényeg mert ami bennük van az a csodálatos. Mennyünk végig akkor a termékeken. :)

20160712_125253.jpg

Elsőként a lanolinos-ligetszépe olajos popsikrémet próbáltam. Eredetileg 30 és 150  ml-es kiszerelésben létezik(1090 Ft / 3390 Ft), amit meg tudtok vásárolni itt és itt. Kibontva egy ilyen zöldes, finom, könnyű, olyan habos krémet láttam meg, nagyon gyenge natúr illattal. Nem véletlen, mivel semmivel, még illóolajjal sincs illatosítva, ezért már egészen újszülött kortól használható. Alapja kamillából készült főzet ami gyulladás csökkentő. Ebbe tettek még mandula olajat, shea vajat, ligetszépe olajat a bőrtáplálás miatt. Hogy balzsamos legyen került bele méhviasz, és a popsikrémekből kimaradhatatlan cink-oxid. Ezt az egészet lágyan emulgeálták és tartósították. Az első benyomásom az volt, hogy végre valami, aminek semmilyen illata nincs. Használata könnyű, mert nem kemény az állaga és szépen fel is szívódik a babapopón, nem hagy maga után ezt a tapadós fehér réteget. Úgy vettem észre, hogy nagyon hamar, szinte egy használat után lehúzta a pirosságot, és a hajlatokat is kivállóan hidratálta. Kevés kell belőle, így gazdaságos és az ára is baráti. Ajánlom e? IGEN. És kérdezem én, miért nem ilyen termékekkel vannak tele a drogériák???

20160712_125224.jpg

A kamillás babafürdető eredetileg 100 és 250 ml-es (2090 Ft/ 3890 Ft) kiszerelésben kapható itt és itt. Színre egy sárgás, krémes, tusfürdő állagú, enyhén kamilla illatú folyadék. Egyáltalán nem habzik, csak annyira mint egy szappan. Viszont nem hagy maga után azt a tapadós réteget. Kellemes volt vele megfürdetni Norinát és megmondom az őszintét én is megfürödtem vele. :) Nem szárította a bőrömet és a kicsiét sem. Elgondolkodtam rajta hogy magamnak mindenképpen megveszem. Összetételében majdnem ugyan az mint a popsikrém. Itt is kamilla főzet az alap, amibe bőrtáplálónak mandulaolaj és shea vaj került. Tisztító funkciót kókusz tenzid végzi. Ezen felül lágy tartósítást kapott a termék. Összességében ezt a fürdetőt nem csak gyerekeknek de felnőtteknek is ajánlom.

20160712_125324.jpg

A körömvirágos babatestápoló 100 illetve 250 ml-es (1590 Ft/ 3590 Ft) kiszerelésben kapható itt és itt. Összetételben hasonló az előző kettő termékhez. Kamillafőzet az alap, mandulaolaj és shea a bőrtápláló. Került bele még körömvirágolaj meg glicerin, zselésítő anyagok és lágy tartósítók. Állagra egy testápoló tejre hasonlít, talán egy kicsit zselésebb. Szintén sárga színű, enyhe inkább körömvirág illatú. Nem kellett sok belőle és rögtön be is szívódott. Nem ragadt utána Nono bőre és réteget sem hagyott maga után. Mivel külön illatosítva sincs, így az sem volt zavaró. Elnyerte a tetszésemet ez a termék is és bátran ajánlom minden kedves anyának és babának. :)

Ivett

A bejegyzés trackback címe:

https://ivettvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr58882838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása